Neem contact met ons op!

Emailadres   |   info@creezykinderdisco.be

Wie zijn we?

Onze “Creezy kinderdisco”

De “Creezy kinderdisco" is een onderdeel van Mister Creezy ( www.mrcreezy.be ). Wij leveren kinderanimatie op maat voor ieder feest of event.

Ons werkveld: zowel particulieren als professionele bedrijven, scholen en verenigingen.
Het werkterrein is niet enkel beperkt tot België, maar ook in Nederland zijn we regelmatig te vinden.

Kindergrimeren.be

In 2012 worden de diensten verder uitgebreid en is het team versterkt met enkele grimeurs die voor ons werken. Dit over heel Vlaanderen, waardoor we dus eenvoudig onze diensten kunnen verspreiden.

Mrcreezy.nl

In 2013 werken we de structuur bij, en is er gekozen om onze diensten nog beter te segmenteren naar klanten toe. Vanaf heden kunnen klanten uit Nederland onze diensten bezoeken via een .nl website.

Vanaf nu ook kinderdisco!

Niet veel later zijn onze diensten nog uitgebreider geworden, en bieden we vanaf nu ook kinderdisco aan. Een relatief nieuwe en zeer populaire vorm van entertainment voor kids.

Ons programma is sinds 2009 ontwikkeld, en kreeg zo langzaam aan verder vorm. Wij kunnen dus nu met volle trots naar buiten komen met deze nieuwe animatie.

Je kan er dus van verzekerd zijn dat onze kinderdisco even amusant zal zijn als al onze andere kinderanimaties. Wij streven naar kwaliteit!

Creezy disco

Deel onze pagina met jouw netwerk via onderstaande social media knoppen: